Επίσημη προβολή & λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της ταινίας "Φαντασία"

21/11/2019 1:12 AM

Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, στις εποχές της αφθονίας και του λαϊκού ξεφαντώματος, επεφύλασσε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Αλέξη Καρδαρά, «Φαντασία», το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου 2019. Το πολυαναμενόμενο φιλμ θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Νοεμβρίου 2019 σε διανομή από την Feelgood και περιμένουμε να το δούμε και στην Πάτρα.

Πλήθος προσωπικοτήτων από τον κινηματογραφικό και καλλιτεχνικό χώρο έδωσαν το παρών, μαζί με σταρ της μουσικής σκηνής της δεκαετίας του 90, μεταξύ των οποίων οι τραγουδιστές Λευτέρης Πανταζής, Σοφία Αρβανίτη και Πασχάλης, και ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης, ο σκηνοθέτης Γιώργος Τσεμπερόπουλος που διατελεί Πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, και οι σκηνοθέτριες Ελίνα Ψύκου και Αλίκη Δανέζη-Knutsen, οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Τόνια Σωτηροπούλου και Κάτια Σπερελάκη και ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας, κ.α.

Παρόντες φυσικά οι λαμπεροί πρωταγωνιστές της «Φαντασίας», Στέλιος Μάινας, Γιάννης Στάνκογλου και η Ρένα Μόρφη στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές τους Καλλιρόη Μυριαγκού, Άννα Καλαιτζίδου, Δημήτρη Μοθωναίο, Αντρέα Νάτσιο και τον μουσικό Μανώλη Καραντίνη, και πολλούς από τους καλλιτεχνικούς συντελεστές της ταινίας: ο Μίνως Μάτσας που υπογράφει τη μουσική της ταινίας, η στιχουργός Σοφία Καψούρου και ο ενδυματολόγος Βασίλης Μπαρμπαρίγος.

  • Ρένα Μόρφη

  • Στέλιος Μάινας-Αλέξης Καρδαράς-Μανώλης Καραντίνης

  • Τόνια Σωτηροπούλου-Κώστής Μαραβέγιας

BACK TO TOP